Remonttipalvelu Tolamo Oy


Siperianpolku 3, 40800 Vaajakoski


toimisto@remonttitolamo.fi

Kartta

0400 195 422

Please leave this field empty.

Yhteystiedot


Please leave this field empty.

Tarjouspyyntö

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä

Please leave this field empty.

Saunaremontti

Laadukas ja viimeistelty sauna on pitkäikäinen sijoitus, joka tuottaa iloa käyttäjilleen päivittäin. Materiaali valinnat, valaistuksen päivittäminen ja uudet lauteet tuovat luksusta arkeen. Kosteiden tilojen remontit asettavat tietyt laatuvaatimukset, jossa vaaditaan osaamista ja rakennusfysiikan hallintaa.

Saunaremontti tehdään yleensä kylpyhuoneremontin yhteydessä, jotta kokonaisuudesta saadaan kerralla toimiva ja käyttäjien tarpeiden mukainen. Kauttamme saat rajattoman valikoiman saunapaneeleja, voimme myös tarvittaessa höyläyttää sopivan mallin. Tarpeen vaatiessa teemme lauteet paikan päällä tai yhteistyössä Sun Saunan kanssa. Asennamme tottakai myös muiden toimittajien valmislauteet. Autamme mielellämme lauteiden ja paneeleiden valinnassa, jotta saamme sinulle haaveilemasi lopputuloksen. Kysy lisää!

Toteutamme kaikki remontit asiakaslähtöisesti, suunnittelusta loppusiivoukseen. Meidän kauttamme saat palvelut ja materiaalit yhdeltä toimijalta saman katon alta, eikä muita välikäsiä tarvita. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa remonttikohteen laadulla, huolella ja tämänhetkisten määräysten mukaisesti. Asentajamme ovat luotettavia ja hyväkäytöksisiä alansa parhaita ammattilaisia.

Annamme tarjouksen yhteydessä remontille oikean kokonaiskustannuksen, joten lopullinen hinta on selvillä ennen työn aloittamista. Valvoja dokumentoi kohteessa tehdyt työt materiaaleineen ja tekijöineen sekä remontin ajankohdan. Perinpohjainen dokumentti on hyödyllinen asunnon myynnin tai seuraavan remontin yhteydessä. Me hoidamme osaltamme VTT:lle vesieristesertifioinnin, jolloin takuu on sen osalta 10 vuotta. Toimialueenamme on koko Jyväskylän seutu – niin Vaajakoski, Muurame kuin Palokka. Tutustu lisää palveluihimme ja katso kuvat toteuttamistamme projekteista.

Kun haluat viimeistellyn ja laadukkaan lopputuloksen – ota alan ammattilaiseen yhteyttä!