Remonttipalvelu Tolamo Oy


Siperianpolku 3, 40800 Vaajakoski


toimisto@remonttitolamo.fi

Kartta

0400 195 422

Please leave this field empty.

Yhteystiedot


Please leave this field empty.

Tarjouspyyntö

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä

Please leave this field empty.

Palautteet

“Kotikylpyhuoneesta tuli kuin kylpylä Tolamon jäljiltä! Viimeistelty jälki miellyttää ja hivelee silmää vielä puolen vuoden jälkeenkin. Työ tehtiin huolellisesti, ja yhteiselo pitkän remontin loppuvaiheilla remontoijien kanssa sujui mukavasti.”

“Toivoimme kylpyhuoneremontin lisäksi tuvan uudistamista, joka saatiin sovittua ennen remontin alkua lyhyellä aikavälillä. Tämä oli loistavaa joustamista Tolamolta, ja saimme kaiken yhdellä kertaa valmiiksi.”

Johanna ja Vesa Kaihlavirta

“Tolamon tiimi remontoi kerrostalokotiamme syksyllä 2021. Asuntomme sai uudet lattiat sekä seinä- ja kattopinnat. Työn jälki on erittäin hyvää. Tolamon kanssa oli hyvä pohtia remonttiratkaisuja, sillä hän neuvotteli aina myönteisellä mielellä, mutta jalat maassa. Aikataulu sovittiin realistisesti ja siitä pidettiin kiinni. Tiedämme itse rakentamisesta ja remontoimisesta vain vähän, joten oli todella ihanaa kun Tolamoon tiimeineen saattoi luottaa.”

“Kunhan keittiömme ja kylpyhuoneemme remontit tulevat ajankohtaisiksi, emme edes harkitse muita toimijoita kuin Remonttipalvelu Tolamo.”

Kaisa ja Gerard Keskimäki-Daams

“Kokonaisuutena ja oikeastaan kaikilta osin tämä oli loistava projekti. Ja onnistunut projekti meinaa asiakastyytyväisyyden näkökannasta jatkumoa, niin kuin meidänkin tapauksessa. Ei tulla kysymään tarjouksia muilta vaan jatketaan remontointia teidän kanssa aina kun tarvetta ilmenee.
Aikataulussa pysyttiin ja joustavuus kumpaankin suuntaan toimi hienosti.
Työntekijät olivat mukavia ja onhan se aina hienoa katsoa kun “työkalut pysyy käsissä”.
Työnjälki: Se näkyy, että ollaan ehdottomia työnjäljestä. Puretaan ja kasataan vaikka tarvittaessa uusiksi, jos joku virhe löytyy.
Ehdottomasti asiakaspalvelu on pohja kaikelle.
Työmaa pidettiin myös siistinä.
Tämä oli minulle jo kolmas teidän tekemä projekti, jossa olen ollut mukana eli kokemusta teidän palveluista on siis nyt jo kolme kertaa.
Minulta saa tarvittaessa puhelinnumeronkin, jos tarvetta on.”

Tiina ja Pekka Laakso

“Suuret kiitokset pikaisesta remonttipalvelusta. Täällä on erittäin tyytyväinen asiakas!
Oli hienoa huomata, että teillä on kokemusta Mainila-talon kaltaisista vanhoista kohteista.
Jyväskylän seudulla ei mikään itsestäänselvyys osata, arvostaa ja tietää noista vanhoista kerrostaloista.
Nyt on ikuisuusprojektiksi jämähtänyt remppa viimein valmis ja seinäkin korjattu.”

Lasse Immonen

“Meille tehtiin keittiöremontti ja lisäksi  vaihdettin lattiat osaan omakotitaloamme. Remontista on vuosi ja olemme edelleen tyytyväisiä työn jälkeen, ystävälliseen asiakaspalveluun ja luotettavuuteen. Ennen kaikkea jäi mieleen remontoijan tarkkuus ja huolellisuus. Työpäivän jälkeinen siivous oli myös kiitoksen arvoinen asia. Voimme todella suositella tätä yritystä.”

Merja ja Risto Niemi-Pynttäri

“Loistavasti toteutettu kylpyhuoneremontti!

Osaavat tekijät, erinomainen työnjälki ja moitteeton lopputulos. Remontin alkuvaiheessa selvisi , että remontti tulisi olemaan ennakoitua isompi, mutta Tolamo hoiti homman joustavasti loppuun asti. Saunan teimme itse ja myös sen toteutukseen saimme asiantuntevia neuvoja.

Kiitos kaikille projektissa mukana olleille!”

Tanja ja Jami Siukola

“Juhannuksen korvilla valmistunut keittöremonttimme oli jo perheemme kolmas remontti, jonka toteutti Remonttipalvelu Tolamo. Tämä jo kertoo siitä kuinka tyytyväisiä olemme Remonttipalvelu Tolamon toimintaan. Yhteistyö on ollut mutkatonta ennen remonttia, remontin aikana ja remontin jälkeen. Toiveemme on täytetty ja jopa ylitetty jokaisessa remontissa. Ammattitaitoinen henkilökunta ja hyvät yhteistyökumppanit (erityisesti sisustussuunnittelija Maru Hautala) ovat taanneet sen, että työn jälki on ollut hyvää. Vastuukirvesmiehet sekä kylpyhuone että keittiöremontissa ovat varmistaneet omilla ideoillaan ja taidoillaan remontin viimeistellyn lopputuloksen. 

Suosittelemme lämpimästi Remonttipalvelu Tolamoa kodin remontteihin.”

Eija ja Esa Aarnio