Remonttipalvelu Tolamo Oy


Siperianpolku 3, 40800 Vaajakoski


toimisto@remonttitolamo.fi

Kartta

0400 195 422

Please leave this field empty.

Yhteystiedot


Please leave this field empty.

Tarjouspyyntö

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä

Please leave this field empty.

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti Jyväskylän seudulla

Kylpyhuoneremontti on vaativin remonttikohde kotiin. Remontti tehdään aina vallitsevien, määräävien asiakirjojen mukaisesti. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa aivan kaiken, mitä ikinä toivotte remonttikohteeseenne.

Annamme remontille tarjouksen yhteydessä oikean kokonaiskustannuksen, jolloin lopullinen hinta on jo ennen työn aloittamista tiedossa. Suosittelemme käyttämään kohteessa aina valvojaa, myös kiinteistöissä. Valvoja dokumentoi kohteessa tehdyt työt materiaaleineen ja tekijöineen sekä remontin aikataulun myöhempää tarkastelua varten. Kattava raportti on hyödyllinen esimerkiksi asunnon myyntiä tai seuraavaa remonttia ajatellen. Hoidamme osaltamme Eurofins:lle vesieristesertifioinnin, jolloin takuu sen osalta on 10 vuotta.

Teemme remontit aina huolella ja tämänhetkisten määräysten mukaisesti. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa remonttikohteen asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Remontti tehdään laadukkaasti, vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella ja osaamisella. Saat meiltä saman katon alta kaikki tarvittavat palvelut ja materiaalit. Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti tehdään asiakaslähtöisesti, aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Toimimme koko Jyväskylän seudulla – oli remonttikohteesi alueella Vaajakoski, Muurame tai Palokka.
Katso alapuolella olevasta galleriasta töitämme. Kerro meille toiveesi, me toteutamme!