Remonttipalvelu Tolamo Oy


Siperianpolku 3, 40800 Vaajakoski


toimisto@remonttitolamo.fi

Kartta

0400 195 422

Please leave this field empty.

Yhteystiedot


Please leave this field empty.

Tarjouspyyntö

Täytä tarjouslomake niin otamme yhteyttä

Please leave this field empty.

Saunaremontti

Laadukas ja viimeistelty sauna on pitkäikäinen sijoitus! Saunaremontti tehdään yleensä yhdessä kylpyhuoneremontin kanssa, jotta kokonaisuudesta saadaan kerralla toimiva ja käyttäjien tarpeiden mukainen. Kauttamme on saatavilla rajaton valikoima saunan paneeleja, ja halutessanne myös höyläytämme teille sopivan mallin. Teemme tarvittaessa lauteet paikan päällä tai yhteistyössä Sun Saunan kanssa. Asennamme tietenkin myös muiden toimittajien valmislauteet. Saunaremontti tehdään vuosien kokemuksella, ja autamme mielellämme esimerkiksi lauteiden tai paneeleiden valinnassa.

Toteutamme kaikki remontit asiakaslähtöisesti, suunnittelusta loppusiivoukseen. Meidän kauttamme saat palvelut ja materiaalit yhdeltä toimijalta saman katon alta, eikä muita välikäsiä tarvita. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme toteuttaa remonttikohteen laadulla, huolella ja tämänhetkisten määräysten mukaisesti. Asentajamme ovat luotettavia ja hyväkäytöksisiä alansa parhaita ammattilaisia.

Annamme tarjouksen yhteydessä remontille oikean kokonaiskustannuksen, joten lopullinen hinta on selvillä ennen työn aloittamista. Valvoja dokumentoi kohteessa tehdyt työt materiaaleineen ja tekijöineen sekä remontin ajankohdan. Perinpohjainen dokumentti on hyödyllinen asunnon myynnin tai seuraavan remontin yhteydessä. Me hoidamme osaltamme VTT:lle vesieristesertifioinnin, jolloin takuu on sen osalta 10 vuotta. Toimialueenamme on koko Jyväskylän seutu – niin Vaajakoski, Muurame kuin Palokka. Tutustu lisää palveluihimme ja katso kuvat toteuttamistamme projekteista.

Kun haluat viimeistellyn ja laadukkaan lopputuloksen – ota alan ammattilaiseen yhteyttä!
Referenssit

Referenssit

Houneistoremontti

Huoneistoremontti

Muut palvelut

Muut palvelut